no en

Opp til 16 Pers.

St-Tropez

konferanser_feiringer_hotel_riviera

ST TROPEZ CLUB up to 16 Pers

møte i fransk rivierastil

Den Franske Rivieraen neste? Mange vil mene at St. Tropez er paradis, og vi kan være enige i det. St Tropez Club gir deg følelsen av blå himmel og varme terrakottafarger, med fine beats og tropiske Rivieradrinker.

Denne møtepakken inkluderer alt dere måtte trenge for et perfekt møte, og i vårt eksklusive møterom St Tropez hjelper vi deg med et designet opplegg for inntil 16 personer. Ta med ledergruppen, kunder og/eller kolleger, og nyt det gode liv med gode møteresultater i beste Riviera-stil.

All exclusive

Lunsj og middag serveres i Brasserie Bon Vivant – Godt liv på fransk faktisk. En bon vivant er en som nyter det gode liv og vi håper du vil nyte det fullt ut hos oss – med god mat, gode møteresultater, chill & relax med de beste kollegene alt i beste Riviera-stil.

Et tips! – Bestill bobler etter møtet eller ta med kollegene til vårt varme basseng på taket i 14. etasje med utsikt over Jeløya og fjorden. Feriefølelse – It´s not just a place it´s a feeling

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

VÅRE møtepakker

Come on, lets meet at riviera!

Flamingo Club

UP WHERE YOU BELONG

Read more

Miami

Drøm deg bort – konferer

Read more

Havana

Med after business in the sky?

Read more

GET IN TOUCH