no en

riviera packages & offers

Riviera Experiences

What´s up? Er du en early mover? Perfekt! Nå kan du være blant de første som får oppleve Rivieraen nær deg, en herlig getaway du ikke bør gå glipp av sommeren 2023.

La deg inspirere av våre Riviera Experiences og ha noe å se frem til. Vi ser frem til ønske dere velkommen i ekte Riviera-style!

pakker-tilbud-offers-hotel-riviera
Summer Forever
Riviera Summer Edition 25%

Riviera Summer

Fra 1480,- per person, nå fra kr 1065,-

Nyt en herlig dag i sola og Riviera Sunrise Club I 14.etasje før en herlig middag i Brasserie Bon Vivant. På Hotel Riviera sier vi at det kun finnes to årstider – sommer & nesten sommer. Let´s get ready for the summer!

let’s get together
Riviera Friends
Minner for livet

Riviera Friends

Fra 1295,- per person

Ingenting er bedre enn å skape minner med de beste menneskene rundt deg. Let´s get together!

Finn frem solhattene og good mood – da er dere klare til å sjekke inn hos oss. Riviera Friends er den ultimate pakken for deg og dine venner som ønsker å skape gode samtaler, latter og minner for livet!

Love is in the air
Riviera love

Riviera Love

Fra 1498,- per person.

Tilbring tid sammen og nyt et opphold med en du er glad i. The best gift you can give to someone is your time. Because you’re giving them something you can never take back.

it’s time to sparkle
the
golden
hour
let’s get vibrant
  • brasserie_riviera_verket_moss

riviera golden hour

Fra 2470,- per person

Gjør deg klar for en magisk, strålende Riviera Golden Hour opplevelse. Kom og opplev vacay mode og den ultimate timeouten. It’s time to sparkle!

Golden Hour er en av våre signaturpakker skapt for å gi deg muligheten til et virkelig luksuriøst og hyggelig opphold fylt med nytelser.

the good vibes
Riviera Sunset Club

riviera sunset club

Fra 2090,- per person.

En av våre vibrant Riviera-Signatures er skapt for å gi deg den optimale feriefølelsen. Sjekk in, «Breathe in & breathe out» på rommet, og lad opp til en lang og sparkling kveld.

Extend your weekend
Riviera Sundays

riviera sundays

Fra 1740,- per person

Naturligvis føles det ekstra luksus å gi en magisk Rivieratouch til starten på en ny uke!

Extend your weekend og kom med venner, familie, kjæreste eller på egenhånd for en uforglemmelig søndag fylt med herlige opplevelser.

the good life
Riviera Stay
  • hotel-riviera-pakker-offers-riviera-stay

riviera stay

Fra 1145,- per person.

Topfloor, suite, superior, balkong med oceanview…? Ditt liv på Rivieraen begynner så snart du har sjekket inn. Legg til lunsj og middag med sydlige vibes, late nights i Sunset Club, beachlife og alt du ønsker for å få «your perfect kind of Riviera-style».

A view with a room

Find your perfect match