no en

riviera Stay

Stay with us

Velkommen inn – ro ned, refresh og lad opp!

Rommet eller suiten din er designet for å gi deg en rolig mellomlanding etter et besøk på stranden, fitness, baren, konferansen der rekordresultatet ble feiret, pool-aktiviteter på takterassen, den fantastiske opplevelsen i Brasserie Bon Vivant, og alt det andre uforglemmelige du kan oppleve på Hotel Riviera og mimre over i lang tid.

riviera-rom-stay-close-to-oslo

masterpiece in focus

Her har vi fokus på hvile, relaxing og på rommets absolutt viktigste møbel.

Hvilket møbel tenker vi på? Sengen selvfølgelig, en masterpiece fra den norske produsenten JENSEN!

At søvn gjør underverk for velvære og kreativitet det vet både du og vi. Nettopp derfor har vi redd opp delikat og behagelig med en fluffy dobbel dundyne og dunputer for en herlig soveopplevelse som gir skjønnhetssøvnen din en boost. Ja, bokstavelig talt en drøm!

Ready for the pool?

Eller snakker vi snooze?

sunset or sunrise

Å ha sin egen balkong er luksus, og det er dessuten en selvfølgelighet for de fleste av gjestene på Riviera. 120 av våre 172 rom har balkong, resterende rom har fransk balkong. Det finnes også suiter med balkonger der du kan føle deg som superstar – be our guest!

Let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.