no en

our perspective

Enjoy the Riviera done differently.


Reisen startet vi når vi funderte om hvorfor man skal nøye seg med en riviera når man kan få inspirasjon fra verdens ulike rivieraer og skape en plass med feriefølelse året rundt.

I et samarbeid mellom Høegh Eiendom og Norwegian Hospitality Group skapes en ny hotelldestinasjon på Verket, den tidligere tomten til Moss Jernverk. En ny bydel med boliger, kulturtilbud, handel og næring danner et helt nytt sentrum i Moss, og festen starter 22.mai 2023 med åpningen av Hotel Riviera. 172 rom, romslige konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar direkte ut mot en ny strandpromenade og en topp-etasje med spa og velvære som skuer ut over fjorden.

Hotel Riviera kommer til å gjøre stas på navnet sitt!

grand opening 22ND of MAY 2023

You’ve got talent! Be a part of a vibrant crew.

Nå leter vi etter herlige talenter som ønsker å være med når nye livlige resort med sin særegne attitude skal vokse frem.

«Hospitality is our passion – når lidenskap er drivkraften»

Norwegian Hospitality Group AS

Har siden 1991 investert i, utviklet og drevet spennende hotelleiendommer og hotellprosjekter. Ved å være profesjonelle, pålitelige, kunnskapsrike og systematiske i alt vi foretar oss, skal Norwegian Hospitality Group til enhver tid med hånden på hjertet kunne si: «Hospitality is our passion – når lidenskap er drivkraften»

Som eiendomsutviklere og drivere innenfor ulike merkevarer er vi stolte over å si at vi skal være rause, både som tilbydere av tjenester og som arbeidsgivere, og at vi samtidig ønsker å være pådrivere i retning av et bærekraftig reiseliv. Vi vil alltid være på søken etter nye og spennende eiendommer og former for gjestfrihet, og vår utvikling skal være drevet av lidenskap. Sammen skaper vi begeistring, opplevelser og glede.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve våre hoteller og reisemål igjen og igjen!

Don’t miss out!

Sign up for good vibes & join the journey to Hotel Riviera.

Yes, we care!

Environmental commitment and social responsibility – together we can make a difference.

We’re being a part of the Nordic Hotels & Resorts family.

Join the journey to the Riviera