no en

our perspective

Enjoy the Riviera done differently.


Reisen startet vi når vi funderte om hvorfor man skal nøye seg med en riviera når man kan få inspirasjon fra verdens ulike rivieraer og skape en plass med feriefølelse året rundt.

I et samarbeid mellom Høegh Eiendom og Norwegian Hospitality Group skapes en ny hotelldestinasjon på Verket, den tidligere tomten til Moss Jernverk. En ny bydel med boliger, kulturtilbud, handel og næring danner et helt nytt sentrum i Moss, og festen startet da vi åpnet 22.mai 2023. Med 172 rom, romslige konferanse- og selskapslokaler i Social Club, Brasserie Bon Vivant direkte ut mot en ny strandpromenade og en toppetasje med Pool & Wellness som skuer ut over fjorden skal vi skape rivierafølelsen året rundt. .

You’ve got talent! Be a part of a vibrant crew.

«Hospitality is our passion – når lidenskap er drivkraften»

Norwegian Hospitality Group AS

Har siden 1991 investert i, utviklet og drevet spennende hotelleiendommer og hotellprosjekter. Ved å være profesjonelle, pålitelige, kunnskapsrike og systematiske i alt vi foretar oss, skal Norwegian Hospitality Group til enhver tid med hånden på hjertet kunne si: «Hospitality is our passion – når lidenskap er drivkraften»

Som eiendomsutviklere og drivere innenfor ulike merkevarer er vi stolte over å si at vi skal være rause, både som tilbydere av tjenester og som arbeidsgivere, og at vi samtidig ønsker å være pådrivere i retning av et bærekraftig reiseliv. Vi vil alltid være på søken etter nye og spennende eiendommer og former for gjestfrihet, og vår utvikling skal være drevet av lidenskap. Sammen skaper vi begeistring, opplevelser og glede.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve våre hoteller og reisemål igjen og igjen!

Don’t miss out!

Sign up for good vibes & join the journey to Hotel Riviera.

Yes, we care!

Environmental commitment and social responsibility – together we can make a difference.

We’re being a part of the Nordic Hotels & Resorts family.

Join the journey to the Riviera