no en

Be a part of a vibrant crew

You´ve got talent

work with us

Personal growth 

Happy people glow together. Hotellbransjen er kjent for å gi muligheten til å klatre både vertikalt og horisontalt om du ønsker. 

Responsibility 

Vi skal ha en positiv påvirkning på vårt miljø i alt vi foretar oss. Dette innebærer bærekraftig hotelldrift, lokalt samfunns- og miljøansvar, mangfold blant medarbeidere, samt etisk handel.

Perks 

Planlegger du en getaway? Som medarbeider på Hotel Riviera får du tilgang på rabatterte hotellrom og rabatter på mat & alkoholfri drikke på mer enn 200 hotell i Norden gjennom Strawberry. 

We take care of you – hire for attitude and passion – train for skills 

Hotel Riviera er et annerledes hotell og vi selger ikke bare hotellrom, men for all del opplevelser. Som vi sier «It´s not just a place – it´s a feeling». Sammen skaper vi herlige gjesteopplevelser og vår trening legger grunnlaget for dette.  

Celebrations 

Selvfølgelig må vi feire når vi får det til! Den årlige sommerfesten og den årlige «waiting for summer» festen er viktig.

Ønsker du å søke på andre stillinger eller sende en åpen søknad sender du denne til passion@riviera.no

Hire for attitude and passion – train for skills
Vi søker deg som er lidenskapelig, engasjert, utadvendt og fargerik!

WE TAKE CARE OF YOU

Personal growth 
Happy people glow together. Hotellbransjen er kjent for å gi muligheten til å klatre både vertikalt og horisontalt om du ønsker. På våre egne hotell i NHG gruppen er det mange eksempler på at folk klatrer på karrierestigen, eller får utvikle seg videre i egen eller andre av våre bedrifter. Vi gir deg mulighetene om du har tålmodighet og ikke minst passion.

Perks 
Planlegger du en getaway? Som medarbeider på Hotel Riviera får du tilgang på sterkt rabatterte hotellrom og rabatter på mat og alkoholfri drikke på mer enn 200 hotell i Norden gjennom Nordic Choice Hotels og Nordic Hotels & Resorts. Best av alt – disse fordelene i Choice kan du også dele med andre. I tillegg selvfølgelig på våre egne hotell i Norwegian Hospitality Group nhg.no. Ønsker du gode deals på trening, briller, klær, leiebil etc. etc så har vi det også. I tillegg får du tilgang til gode deals gjennom reisearrangøren Ving. En annen kul fordel er at du kommer inn i en bransje som gir deg uante muligheter videre. 


HAPPY PEOPLE GLOW TOGETHER

Celebrations 
Selvfølgelig må vi feire når vi får det til! Den årlige sommerfesten og den årlige «waiting for summer» festen er viktig. Hotel Riviera er privateid, men en del at Nordic Hotels & Resorts og vi deltar selvsagt på den årlige «VK-vinterkonferansen» i Stockholm hvor flere tusen utvalgte Choicere deltar. Bidrar du positivt overfor gjester og kolleger kan du bli kåret til «Månedens Gullpalme» og er med i den gjeve konkurransen om «Årets Gullpalme».  

Responsibility
Vi skal ha en positiv påvirkning på vårt miljø i alt vi foretar oss. Dette innebærer bærekraftig hotelldrift, lokalt samfunns- og miljøansvar, mangfold blant medarbeidere, samt etisk handel.