no en

Riviera pool & wellness

Get to the top!

Ta heisen opp til øverste etasje, 14. etasje og nyt Vibrant Spa. Her venter den ultimate time-out, en frisone fra hverdagslivet på 650m2 – en Pool & Wellness-avdeling med attitude og eleganse. En oase for bassengliv, egentid, oppladning, bevegelse, badstueritualer, trening, relax og energi året rundt.

ÅPNINGSTIDER

Vibrant Spa 
Mandag til torsdag: 12.00 – 22.00 
Fredag: 12.00 – 00.00 
Lørdag: 10.00 – 00.00 
Søndag: 10.00 – 22.00 

*Sunrise Club frem til 20.00. Fra uke 40 er det 14-årsgrense i følge med foresatt.

*Sunset Club fra 20.00 (20-årsgrense).

*Fra mandag til fredag er det Afterwork i Pool & Wellness fra 16.00-18.00. En entré koster kr 325 per person. Ta med venner og kollegaer for en sosial aktivitet.

Aufguss badstuerituale i Pool & Wellness 
Mandag til torsdag: 17.00 og 20.30
Fredag: 17.00, 21.00 og 22.00
Lørdag: 15.30, 17.00 og 21.00
Søndag: 10.00, 14.30 og 18.30

*Inkludert i entré i Pool & Wellness 

Riviera Treatments 
Mandag til fredag: 13.30 – 20.00 
Lørdag: 12.30 – 20.30 
Søndag: 10.00 – 18.00 

Fitness 
Mandag til søndag: 07.00 – 22.00

RIVIERA SUNRISE & SUNSET CLUB

Bring your swimwear and get to the top! I vår unike toppetasje finner du et vibrant konsept delt inn i Riviera Sunrise Club og Riviera Sunset Club.

Vi starter dagen en avslappende chillout-stemning og gode vibes i ekte Riviera-style. Fra klokken 20.00 endres konseptet til Riviera Sunset Club, et mer vibrant konsept i vår velværeavdeling du kan nyte utover de sene nattetimene.

Det er også anledning for å leie Riviera Sunset Club eksklusivt på forespørsel.

Sit back and relax

Og la tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

DAY EXPERIENCES

Opplev Hotel Riviera og nyt et herlig avbrekk fylt med en herlig energi og den ultimate Riviera-følelsen. «Day Break», «Afternoon Break» eller «Evening Break»? Våre Day Experiences er satt sammen for å gi deg den beste opplevelsen, både i Pool & Wellness og i Brasserie Bon Vivant.

Enjoy the Riviera done differently!

treATMENTS

Du fortjener det lille (store) ekstra. Unn deg en Riviera-Treatment og ta ekstra godt vare på deg selv!

Vi tilbyr ulike massasje-, ansikt- og kroppsbehandlinger. Våre dyktige terapeuter legger til rette for at du skal få en avslappende opplevelse!

In room treatment? Noen av våre behandlinger kan også utføres på ditt hotellrom. Fantastisk, eller hva?

POOL-ETIKETTE

Varmt velkommen til vår 14.etasje!

Pool & Wellness er et fristed for gode vibes, fred og harmoni. Vær oppmerksom på å ikke forstyrre andre gjester og ha respekt for hverandre. Sammen skaper vi de beste opplevelsene!

That moment! Nyt vårt Vibrant Spa, den fantastiske utsikten og de ulike fasilitetene vi tilbyr. I mellomtiden, ha respekt for gjestenes privatliv når du skaper de digitale minnene.

Din sikkerhet er av største betydning for oss, og vi ønsker å informere deg om at svømming under tordenvær frarådes av sikkerhetsmessige årsaker. Vi ber alle gjester om å være oppmerksomme på værforholdene før de går i vannet. Å svømme under tordenvær vil være på eget ansvar.

RIVIERA GIFTCARD

Overrask en du er ekstra glad i med en Riviera-gavekort. Gi en luksuriøs opplevelse med elementer fra alle verdens rivieraer. Gavekortet vil definitivt overraske, samtidig som dere har noe å se frem til sammen.

It´s not just a place, it’s a feeling!

let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.

Gavekort