no en

Riviera pool & wellness

Get to the top!

Ta heisen opp til øverste etasje, 14. etasje. Her venter den ultimate time-out, en frisone fra hverdagslivet på 650m2 – en Pool & Wellness-avdeling med attitude og eleganse. En oase for bassengliv, egentid, oppladning, bevegelse, badstueritualer, trening, relax og energi året rundt.

Chill & enjoy

Long live the pool season

Når du nyter den varme infinitypoolen med vakker panoramautsikt over Jeløya og fjorden og med baren få meter fra bassengkanten finner du fort feriefølelsen. Kanskje har du og dine venner en get-together på terrassen med bobler eller en fresh drink kombinert med kule rytmer og gode beats.

Sit back and relax

Og la tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

wellbeing

I velværeavdelingen, der innendørsbassenget møter utebassenget, kan du nyte badstue, dampbad, kaldkulp og dusj eller krype opp i en relax seng for en time-out.

Pass på å løfte opplevelsen ytterligere og unn deg selv DIY Sparitualer (“Do-it-yourself”-behandlinger) med utvalgte produkter. Og treat yourself med en personlig behandling hos en av våre spaterapeuter.

treat yourself

Her finnes et coolt, toppmoderne gym designet for treningsglede og utfordringer.

Tren på egenhånd eller med en av våre PTer for å booste din lidenskap for trening.

Med individuelt tilpassede treningsprogram kan du forbedre styrke, kondisjon, velvære og selvbilde.

you matter

For uansett om du aldri har trent før eller er vant til å trene, coacher en PT deg til å nå egne helse og fitness mål og inspirerer deg til å bli en bedre versjon av deg selv. 

De som benytter en PT oppnår oftere raskere resultater enn de som trener på egenhånd så gjør gjerne en investering i helsen for den viktigste personen i ditt liv – deg selv!

riviera sunset club

I vår unike toppetasje finner du vår spa- og velværeavdeling. Et vibrant konsept fylt med gode vibes, infinitypool, Night Spa og cocktailbar. Bring your swimwear and get to the top!

Nyt de sene nattetimene i vår Sunset Club. Det er også anledning for å leie eksklusivt på forespørsel.

let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.

Gavekort