no en

DEN NYE BYDELEN I MOSS

VERKET MOSS

#

Verket er et sted med dype røtter og mye lokalhistorie. Et sted der det har jobbet, bodd og levd folk i flere hundre år. Nå bygger vi en helt ny bydel på Verket, der du kan bo, jobbe og leve. Her er det moderne og sentralt – tett på sjøen og Mossemarka.

På tomten til gamle Moss Jernverk, er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og levende bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen blir en attraktiv forlengelse av dagens sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv! Allerede i dag har over 200 leiligheter blitt ferdigstilt og over 700 personer jobber på området. I tillegg har bydelen handel, servering, kulturscene og byens nye storstue og møtested Hotel Riviera. Hjertelig velkommen! 

Fra Verket kan du på få minutter spasere til både togstasjon og fergeleie som tar deg videre dit du måtte ønske. Med Bastøfergen er Horten og alt Vestfold kan by på bare 30 minutter unna. Med en 40 minutters togtur til Oslo og drøye 2,5 timer til Gøteborg, er mulighetene for en opplevelsesrik dag mange.