no en

Riviera eat & drink

Dine & enjoy.

Hotel Riviera er et pulserende hotell hvor Riviera følelsen har inspirert alle våre konsepter, og nøye utvalgte menyer med tilhørende drikke. Vi ser frem til å ønske velkommen til Brasserie Bon Vivant, Bar & Patio, Meetings & Celebrations i Social Club, Beach Club med uteservering og Sunset Club med rooftop pool i hotellets 14. etasje.

«Why not» er gjennomgående i vårt servicegen, gjestene er naturligvis i hovedfokus og du er med på å skape rivierafølelsen hele året. In here it´s only two seasons, summer and almost summer.

Brasserie Bon Vivant

Er hotellets heart & soul. Men også bydelen Verkets midtpunkt med sin varme uformelle attitude.

Nærheten til sjøen er alltid merkbar på Riviera, med dagens fangst fra sjøen i tillegg til lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker blant annet dyrket på andre siden av fjorden.

Kjøkkenet lager fristende retter inspirert av lokale og nordiske råvarer tilberedt med inspirasjon fra det internasjonale kjøkken og verdens rivieraer.

Riviera social club

I vår Social Club har vi unike og spektakulære Ocean Club og Flamingo Club, begge med fantastisk utsikt mot sjøen og stranden, perfekt for de større arrangementene. Alle øvrige møterom er designet som chambres separees MiamiHavanaPalm SpringsCapri og St Tropez og er ideelle for de mindre og private sammenkomstene, og gjerne med fokus på gode beats og tropiske riviera-cocktails.

The good life.

«The Riviera never tasted this delicious».

Riviera bar & Patio

Riviera Bar & Patio er en unik oase med utsikt mot Jeløya og fjorden. Oasen er helårsåpen og med god stemning, lekre småretter og noe forfriskende i glasset sikrer den ultimate Rivierafølelsen.

Enten du har sand eller vann mellom tærne kan du får klassiske klassiske cocktails, spritz og mocktails av våre dyktige bartendere. Bobler og vin er nøye utvalgt med inspirasjon fra alle verdenshjørner.

I våre barer er det kun to årstider – sommer og snart sommer. Tonene tilpasses gjennom dagen av vår DJ – «By Day», «After Beach» eller «By Night».

riviera beach club

Riviera Beach Club er Rivieras uteservering i sommerperioden og det perfekte møtestedet for venner, familie og kollegaer. Uteserveringen har direkte tilgang til havnepromenaden og utsikt til bystranden og Jeløya.

Den unike oasen har direkte tilgang til havnepromenaden og utsikt til den fantastiske bystranden, fjorden & Jeløya.

Med enkle sommerretter fra Bon Vivant Brasserie & cocktails fra baren er dette det perfekte samlingspunktet for venner, familie og kollegaer.

Det er lite som slår god musikk og feriestemning.
Og betydningen av «Riviera» – der hav møter land, har aldri passet bedre!

Finn frem solhatten & flip flops og du er good to GO!

Long live the pool season.

Go clubbin’ at the roof top.

riviera sunset club

På vår eksklusive takterrasse har vi spa og velvære fasiliteter, takterrasse og cocktailbar.

Etter solnedgang åpner Riviera Sunset Club. En eksklusiv klubb med good vibes, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night Spa og pool.

Nyt de sene nattetimer i Riviera Sunset Club som ligger i 14. etasje fra kl. 20.00. Hele toppetasjen kan leies eksklusivt på forespørsel.

lets get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.