no en

Riviera eat & drink

Dine & enjoy.

Hotel Riviera er et pulserende hotell hvor Riviera-følelsen har inspirert alle våre konsepter, og nøye utvalgte menyer med tilhørende drikke. Velkommen til Brasserie Bon Vivant, Bar & Patio og Meetings & Celebrations i Social Club.

«Why not» er gjennomgående i vårt servicegen, gjestene er naturligvis i hovedfokus og du er med på å skape rivierafølelsen hele året. In here it´s only two seasons, summer and almost summer.

Brasserie Bon Vivant

Er hotellets heart & soul, men også bydelen, Verkets midtpunkt med sin varme uformelle attitude.

Med inspirasjon fra det internasjonale kjøkkenet og verdens rivieraer er nærheten til sjøen alltid merkbar på Hotel Riviera. Dagens fangst, lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker, som blant annet er dyrket på andre siden av fjorden, er et naturlig fokus. Nyt en fantastisk matopplevelse i Brasserie Bon Vivant!  

The good life.

«The Riviera never tasted this delicious».

Riviera bar & Patio

Riviera Bar & Patio er en unik oase med utsikt mot Jeløya og fjorden. Oasen er helårsåpen og med god stemning, lekre småretter og noe forfriskende i glasset sikrer den ultimate Rivierafølelsen.

Enten du har sand eller vann mellom tærne kan du få klassiske cocktails, spritz og mocktails av våre dyktige bartendere. Bobler og vin er nøye utvalgt med inspirasjon fra alle verdenshjørner.

I våre barer er det kun to årstider – sommer og snart sommer. Tonene tilpasses gjennom dagen av vår DJ – «By Day», «After Beach» eller «By Night».

riviera beach club

Riviera Beach Club er Rivieras uteservering i sommerperioden. Med enkle sommerretter fra Brasserie Bon Vivant & cocktails fra baren er dette det perfekte samlingspunktet for venner, familie og kollegaer.

Uteserveringen har direkte tilgang til havnepromenaden og utsikt til bystranden og Jeløya.

Det er lite som slår god musikk og feriestemning. Og betydningen av «Riviera» – der hav møter land, har aldri passet bedre!

Finn frem solhatten & flip flops og du er good to GO!

Long live the pool season.

Go clubbin’ at the roof top.

riviera sunset club

Nyt de sene nattetimene i Riviera Sunset Club, lokalisert på vår takterrasse i 14. etasje.

Fra klokken 20.00 er Riviera Sunset Club et eksklusiv konsept i Pool & Wellness, vårt Vibrant Spa. Her nytes good vibes, cocktailbar, tilgang til lounge, velværefasiliteter, Night Spa og pool. Rivierafølelsen og en pulserende stemning er virkelig i fokus!

Hele toppetasjen kan leies eksklusivt på forespørsel. En inngang gjelder i to timer – enjoy!

lets get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.