no en

riviera social club

Parties & Celebrations

It’s always something to celebrate

Feiring, fest og bryllup

Riviera Social Club byr på uendelige muligheter for festlige anledninger uansett om det er hverdag eller helg. Planlegger du en afterwork, cocktail mingling, den beste festen med dine venner, bryllup, årets fest eller kanskje et Pool-party med solnedgang i Pool & Wellness?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende visning av Hotel Riviera og våre unike selskapslokaler.

Arrangere fest og på utkikk etter leie av festlokale? Se vår floor plan og planlegg ditt neste event!

Skreddersy ditt arrangement

Selskapslokale i Moss

Del dine tanker med oss og hva du ser for deg, så hjelper vi med å planlegge og gjennomføre «din fest i Riviera-style». Underholdning som DJ eller Live band? I godt samarbeid vil vi sy sammen det beste arrangementet noensinne.

Kontakt vår Party & Celebration Manager for idéer og forslag. It’s not just a place, it’s a feeling!

Riviera Wedding

Et unikt bryllupslokale

Fortell oss hva du ønsker og ser for deg så hjelper vi å planlegge og gjennomføre ditt drømmebryllup i “Riviera- style”. Kanskje dere drømmer om strandbryllup med vielse på stranden?

I godt samarbeid vil vi sy sammen det beste arrangementet noensinne. Vi bistår med alt fra dekor, blomster, menyer med tilhørende drikke, underholdning og kjøreplan. Profesjonell bryllupsplanlegger er også mulig om det er ønskelig.

Ocean Club har kapasitet opp til 102 gjester på ovale bord og Flamingo Club har kapasitet opp til 160 gjester på langbord.

“Together we are awesome!”