no en

RIVIERA sOCIAL cLUB

Bankett og selskap


OCEAN CLUB

ET UNIKT SELSKAPSLOKALE I STRANDKANTEN

Der hav møter land. Et fantastisk bankett- og selskapslokale med panoramautsikt. Ocean Club gir en luksuriøs følelse, og er perfekt for større arrangementer opptil 130 personer.

Havet og stranden ligger rett ved hotellet, og skaper en magisk Riviera-følelse. Rommet kan deles opp i Ocean Club i to soner og møblering kan tilpasses etter deres ønsker.

FLAMINGO CLUB

VÅRT STØRSTE SELSKAPSLOKALE

Livlig og festlig – en solnedgang over åpent hav er beskrivende for Flamingo Club. Her nytes en helaften sammen med dine kollegaer, gjester eller familie. Lokalet er perfekt for samlinger opptil 160 personer.

Flamingo Club kan deles i to soner og møblering kan naturligvis tilpasses etter ønske. Å skreddersy arrangementer du husker lenge er en kunst. Sammen skaper vi magi i Riviera-stil!

Havana

INSPIRERT FRA CUBA OG TROPISK KLIMA

Få den tropiske følelsen. Havana Club har kapasitet opptil 16 personer og det perfekte lokalet for et herlig oppdekket langbord i Havana-Style. Her kan en helaften nytes i private omgivelser.

Velg mellom kjøkkensjefens tre-retter, vår selskapsmeny, skreddersydde vinpakker og forfriskende drikke.

ST. Tropez

DEN GODE LIV PÅ RIVIERAEN

Mange vil mene at St. Tropez er paradis, og vi kan være enige i det. St. Tropez gir deg følelsen av blå himmel, varme og lune farger.

St.Tropez er ypperlig for selskaper opptil 16 gjester. Ta med venner, kollegaer, familie eller kunder. Nyt det gode liv i beste Riviera-stil i tråd med hotellets Brasserie Bon Vivant – som betyr «det gode liv».

capri

SOM BLÅTT HAV OG SITRONTRÆR

Som en eksklusiv italiensk øy omgitt av klart blått hav og sitrontrær. Kan det bli bedre? Capri er et perfekt cambré separes opptil 8 personer. Her får en virkelig den private og luksuriøse følelsen med skreddersydd oppdekking!

Palm springs

LEKENT OG INSPIRERT FRA CALIFORNIA

Palm Springs er et lokale som gir assosiasjoner til luksus, varme og en avslappet atmosfære med sitt unike og glamorøse design. Her kan en helaften nytes opptil 16 gjester. Nyt følelsen av å «flytte inn» med en av de gamle Hollywood-stjernene – glamorøst og mye sol.

GET IN TOUCH