no en
  • brasserie_riviera_verket_moss
It’s time to sparkle!

Riviera Golden Hour

Let's get vibrant!

Gjør deg klar for en magisk, strålende Riviera opplevelse. It’s time to sparkle!

Opplev den ultimate timeouten på toppen av hotellet. Inngangen din til vår Pool & Wellness nytes som best med noe godt i glasset til det vakre synet av Oslofjorden så langt øye kan se. Etterfulgt kan du se frem mot god stemning i Brasseriet og en herlig middag inspirert av smaker fra verdens rivieraer.

Avslutt kvelden med en drink i baren før det er tid for «sweet dreams» blant fluffy dyner og puter. Gled deg til å våkne til en herlig hotellfrokost i ekte Riviera-style.

Riviera GOLDEN HOUR inneholder
  • Innsjekk fra kl. 15.00 & utsjekk kl. 11.00
  • Inngang til Riviera Sunrise Club kl. 18.00 – 20.00 (18-årsgrense)
  • 3-retters middag i Brasserie Bon Vivant kl. 21.00
  • Happy breakfast kl. 09.00
  • Tilgang til fitness
Fra 2470,- per person
Book now

Make It
Extra Special

Legg til det lille (store) ekstra og tilpass ditt besøk så du kan sikre deg de opplevelser du ønsker hos oss.

The Early Check In

No time to waste! Ved å legge til tidligere innsjekk får dere mer tid for å nyte rivieraens vibe. Innsjekk fra klokken 13:00.

250,- per time

All bubbles & no troubles

Overrask din special someone eller hvorfor ikke unne deg noe selv? Uansett anledning; Å se frem imot en flaske sparkling champagne coolness på rommet ved ankomst er aldri feil!

995,- per flaske

the lunch break

Nyt en fresh og fargerik 2-retters lunsj med inspirasjon fra rivieraer rundt i verden, så nærme vannkanten at du kjenner bølgeskvulpen.

425,- per person
pool_wellness_rooftop_spa

The late nights

Etter solnedgang åpner Riviera Sunset Club. En eksklusiv klubb med good vibes, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night Spa og pool. Don’t miss out, nyt de sene nattetimer i Riviera Sunset Club. Åpent mellom 20:00-02:00. Inngang i 2 timer (20 årsgrense)

295,- per person

treat yourself

Treat yourself med Riviera Spa Ritual. En do-it-yourself behandling som er skapt for å gi deg refreshing wellbeing ved å ta vare på ansikt og kropp med eksklusive utvalgte produkter

495,- per spa ritual