no en

40-160 Pers.

Flamingo Club

#

FLAMINGO CLUB 40-160P

UP WHERE YOU BELONG

Livlig og festlig – en solnedgang over åpent hav – det er slik vi velger å beskrive Flamingo. Følelsen av å være med selskapet på ferie, mens du brainstormer nye ideer. En perfekt kombinasjon.

Flamingo er vårt største møte- og arrangementsted, som rommer opp til 160 personer. Å lage arrangementer og møter du husker lenge er en kunst. Sammen skaper vi magi i Riviera-stil!

Har du ikke behov for all plassen eller ønsker to soner kan du også dele opp rommet i Flamingo Club 1 og Flamingo Club 2. Les mer om rommet og hva som er inkludert her.

2-14 p

All exclusive

Selvsagt er møteteknologien vår på topp og utenfor Flamingoklubben er det Riviera-forfriskninger når det er tid for pauser. Til lunsj og middag tilbereder kjøkkenet vårt retter inspirert av lokale og nordiske råvarer med inspirasjon fra det internasjonale kjøkken.


Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et virkelig godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha ett møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din møteforespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

våre møtepakker

Come on, lets meet at riviera!

St Tropez

Møte i fransk rivierastil

Read more

Miami

Drøm deg bort – konferer

Read more

Havana

En magisk Riviera-følelse

Read more

GET IN TOUCH