Up to 160 p

Flamingo Club

Vårt festlige møterom Flamingo Club er Rivieras største møte- og eventrom, med herlig dagslys og mange muligheter for ulike møbleringer. Rommet kan deles opp i Flamingo Club 1 og Flamingo Club 2 og kan tilpasses nøyaktig etter deres ønsker, enten som "kinosal", klasserom eller med bordoppsett med ovale bord. Rommet inkluderer det viktigste som lerret, projektor, wifi, høytalere, mm., og har du noen spesielle ønsker er det selvfølgelig bare å ta kontakt. For den komplette Flamingo-feelingen kan du skreddersy ditt møte i Flamingo Club, som inkluderer fristende pauseservering fra våre kokker.

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
Flamingo Club 180 160 122 108
Flamingo Club 1 100 72 60
Flamingo Club 2 60 40 36
Øvrig info

✲ 180m2 ✲ plass for opp til 160 personer ✲ servering for opp til 108 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et virkelig godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


All exclusive

Selvsagt er møteteknologien vår på topp og utenfor Flamingoklubben er det Riviera-forfriskninger når det er tid for pauser. Til lunsj og middag tilbereder kjøkkenet vårt retter inspirert av lokale og nordiske råvarer med inspirasjon fra det internasjonale kjøkken.


Helt i henhold til vår Riviera Style – The Riviera never tasted so delicious. Vi anbefaler gjerne våre egne dufter i lotion, såper og balsam – som er en deilig gave til alle møtedeltakerne dine. Hvem vil ikke ha en følelse av Vacay Mood hjemme? Gjør plass i agendaen! Kom deg til topp etasjen – basseng og velvære – beste chill med kollegaer med utsikt og tilhørende bobbler.

Are you in?

Interessert i å ha ett møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din møteforespørsel, så svarer vi med et tilbud innen kort tid.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH