no en

passer for 36-130 Pers.

Ocean Club

#

OCEAN CLUB 36-130 P

en magisk Riviera-følelse

Kanskje du kommer med båt til Riviera? Havet og stranden ligger rett ved hotellet og skaper en magisk Riviera følelse.

Når du går inn i vårt nest største lokale, blir du møtt av en fantastisk panoramautsikt. En luksuriøs følelse, sofistikert og vakker. Dette møte- og eventrommet har sitteplasser for opptil 130 personer. Perfekt for litt større møter, arrangementer, town halls og fester.

Har du ikke behov for all plassen eller ønsker to soner kan du også dele opp rommet i Ocean Club 1 og Ocean Club 2. Les mer om rommet og hva som er inkludert her.

All exclusive

Selvsagt er møteteknologien vår på topp og utenfor dine lokaler er det Riviera-forfriskninger når det er tid for pauser. Vi elsker mat så ta en ekstra lang lunsjpause og nyt. Hvorfor ikke ta en tur ned til stranden til lunsj – Walk & Talk er den perfekte møtemetoden. Tenk nytt, tenk Riviera Style! Jo flere pauser, jo mer kreativitet


Etter møtedagens slutt foreslår vi noe sprudlende eller kanskje du velger en aktivitet for laget – uansett blir det bra. Middagen serveres i Brasserie Bon Vivant – The Riviera never tasted so delicious.

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

møterom & chambre separees

Come on, lets meet at riviera!

Flamingo Club

UP WHERE YOU BELONG

Read more

Miami

Drøm deg bort – konferer

Read more

Havana

Med after business in the sky?

Read more

GET IN TOUCH