no en

opp til 16 Pers.

Havana Club

#

HAVANA 16 Pers.

Styreromsmøter med after business in the sky?

Havana Club – En blanding av cubanske fliser og tropiske farger – et snev av gentleman’s club.

I vårt møterom Havana har vi plass til inntil 16 personer, og her kan du ha både effektive og avslappende møter. Med denne møtepakken blir forfriskninger servert rett utenfor døren når det er tid for en pause.

Vi vet at litt lengre pauser gir mulighet for kreativitet, og har du mulighet kan du gjerne kombinere lunsj med en aktivitet som bygger god lagånd.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilpasse det opplegget du ønsker! Benytt også anledningen til å nyte følelsen av å være i utlandet. Riviera – It´s not just a place it’s a feeling.

2-14 p

All exclusive

Vi vil at du skal spise godt når du er hos oss og du spiser lunsj og middag i Brasserie Bon Vivant. Vi håper vi kan gi deg og teamet ditt en smaksopplevelse utenom det vanlige – The Riviera never tasted so delicious

Vi foreslår at du avslutter kvelden – After Business – i vår Sunset Club i 14. etasje – En eksklusiv klubb med good vibes. Havana Cocktails med utvalgte snacks sammen med de beste kollegene – helt i Riviera-stil!

Ved solnedgang åpen Riviera Sunset Club. Et vibrant konset med good vibes, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night spa og pool.

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha et møte, kickoff eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med en tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

Våre møtepakker

Come on, lets meet at riviera!

Havana

En magisk Riviera-følelse

Read more

Miami

Drøm deg bort – konferer

Read more

St Tropez

Møte i fransk rivierastil

Read more
GET IN TOUCH