no en

Riviera training & wellness

Get to the top!

Ta heisen opp til øverste etasje, 14. etasje. Her venter den ultimate time-out, en frisone fra hverdagen – en rooftop Pool & Wellness Club med attitude og eleganse. En oase for mingling, bassengliv, egentid, oppladning, bevegelse, relax og energi året rundt.

Chill & enjoy

Long live the pool season

Når du nyter den varme infinitypoolen med vakker panoramautsikt over Jeløya og Oslofjorden og med baren få meter fra bassengkanten finner du fort feriefølelsen. Kanskje har du og dine venner en get-together på terrassen med bobler eller en fresh drink kombinert med kule rytmer og gode beats.

Sit back and relax

Og la tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

wellbeing-hotel-riviera

wellbeing

I velværeavdelingen, der innendørsbassenget møter utebassenget, kan du nyte opplevelsesdusjer og krype opp i en relax seng for en time-out.

Pass på å løfte opplevelsen ytterligere og unn deg selv DIY Sparitualer (“Do-it-yourself”-behandlinger) med utvalgte produkter. Og treat yourself med en personlig behandling hos en av våre spaterapeuter.

treat yourself

Her finnes et coolt, toppmoderne gym designet for treningsglede og utfordringer.

Tren på egenhånd eller med en av våre PTer for å booste din lidenskap for trening.

Med individuelt tilpassede treningsprogram kan du forbedre styrke, kondisjon, velvære og selvbilde.

you matter

For uansett om du aldri har trent før eller er vant til å trene, coacher en PT deg til å nå egne helse og fitness mål og inspirerer deg til å bli en bedre versjon av deg selv. 

De som benytter en PT oppnår oftere raskere resultater enn de som trener på egenhånd så gjør gjerne en investering i helsen for den viktigste personen i ditt liv – deg selv!

riviera sunset club

På vår eksklusive takterrasse har vi spa og velvære fasiliteter, takterrasse og cocktailbar.

Etter solnedgang åpner Riviera Sunset Club. En eksklusiv klubb med good vibes, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night Spa og pool.

Nyt de sene nattetimer i Riviera Sunset Club som ligger i 14. etasje mellom 22.00 – 01.00. Riviera Sunset Club kan leies eksklusivt på forespørsel.

pakker-tilbud-offers-hotel-riviera

let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.