• hotel_riviera_moss_close_to_oslo
Up to 16 p

Havana

Vårt møterom Havana består av en blanding av cubanske fliser og tropiske farger - inspirert av Cubas livlige kultur. Møterommet passer perfekt for både effektive og avslappende møter, og inkluderer et styrebord med plass til inntil 16 personer. Rommet inkluderer det viktigste som TV, wifi, mm., og har du noen spesielle ønsker er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

For den komplette Riviera-opplevelsen kan du booke vår skreddersydde møtepakke for Havana Club, som inkluderer servering i Riviera style. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilpasse det opplegget du ønsker! Benytt også anledningen til å nyte følelsen av å være i utlandet. Riviera – It´s not just a place it’s a feeling.

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
Havana 38 16
Øvrig info

✲ 38m2 ✲ møter opp til 16 personer og servering opptil 18 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


2-14 p

All exclusive

Vi vil at du skal spise godt når du er hos oss og du spiser lunsj og middag i Brasserie Bon Vivant. Vi håper vi kan gi deg og teamet ditt en smaksopplevelse utenom det vanlige – The Riviera never tasted so delicious

Vi foreslår at du avslutter kvelden – After Business – i vår Sunset Club i 14. etasje – En eksklusiv klubb med good vibes. Havana Cocktails med utvalgte snacks sammen med de beste kollegene – helt i Riviera-stil!

Ved solnedgang åpen Riviera Sunset Club. Et vibrant konset med good vibes, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night spa og pool.

Are you in?

Interessert i å ha et møte, kickoff eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med en tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH