Up to 130 p

Ocean Club

Med panoramautsikt ut mot fjorden er Ocean Club vårt nest største møte og festsal. Rommet gir masse dagslys, en luksuriøs følelse, og er perfekt for større møter, arrangementer, middager eller fester. Rommet kan deles opp i Ocean Club 1 og Ocean Club 2 og møblering kan tilpasses etter deres ønsker, enten som "kinosal", klasserom eller med bord oppsett med ovale bord. Rommet inkluderer i tillegg det viktigste som lerret, projektor, wifi, høytalere, mm. For den komplette møteopplevelsen kan du booke en skreddersydd møtepakke i Ocean Club.

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
Ocean Club 160 130 90 102
Ocean Club 1 60 44 42
Ocean club 2 60 46 36
Kapasitet

✲ 160m2 ✲ 130 Sitteplasser ✲ Servering opptil 102 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


All exclusive

Selvsagt er møteteknologien vår på topp og utenfor dine lokaler er det Riviera-forfriskninger når det er tid for pauser. Vi elsker mat så ta en ekstra lang lunsjpause og nyt. Hvorfor ikke ta en tur ned til stranden til lunsj – Walk & Talk er den perfekte møtemetoden. Tenk nytt, tenk Riviera Style! Jo flere pauser, jo mer kreativitet


Etter møtedagens slutt foreslår vi noe sprudlende eller kanskje du velger en aktivitet for laget – uansett blir det bra. Middagen serveres i Brasserie Bon Vivant – The Riviera never tasted so delicious.

Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud innen kort tid.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH