Up to 16 p

St. Tropez

Vårt møterom St. Tropez er innredet i ekte fransk rivierastil, og er ideelt for ledergruppemøter, planleggingsmøter, kundemøter mm. St. Tropez inkluderer styrebord med plass til opp til 16 personer. Rommet inkluderer det viktigste som TV, wifi, mm., og vi hjelper deg gjerne med å skape et designet opplegg. For den ultimate Riviera-følelsen kan du booke en møtepakke i St. Tropez Club i Riviera style..

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
St Tropez 38 16
Kapasitet

✲ 38m2 ✲ møter opp til 16 personer og servering opp til 18 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera-style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet, eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere? Da kan du bestille ulike retter fra vår meny.


All exclusive

Å spise godt i forbindelse med møter og arrangementer er viktig. Dere kan nyte en lunsj- og middagsmeny i Brasserie Bon Vivant eller i Social Club med eget lokale. I vår Social Club står Riviera Refreshments klar for deg i pausene. – The Riviera never tasted so delicious.

Nyt Pool & Wellness, vår velværeavdeling i 14. etasje. Fra mandag til fredag (16.00-18.00) arrangeres Afterwork. Med bassengliv, badstuerituale, kaldkulp, ulike badstuer og noe forfriskende i glasset kan du lene deg tilbake og slapp av. La tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

*Pool & Wellness kan også leies eksklusivt på forespørsel.

Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud innen kort tid.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH