no en

RIviera CHRISTMAS

Christmas is not just a season. It’s a feeling.

riviera CHRISTMAS

LET´S CELEBRATE

Tilbring tid med kollegaer, venner og familie i førjulstiden og nyt Hotel Riviera. Fra 17.november inviterer vi til en julefeiring med en touch av verdens rivieraer. À la Carte og en juleinspirert tre-retters middag kan nytes i Brasserie Bon Vivant.

I Social Club skreddersyr vi for grupper mellom 8 til 170 personer. Kvelden feires da i et eget lokale, et av våre chambre séparées. Her kan det velges mellom en av våre selskapsmenyer eller en juleinspirert tre til fem-retters meny, alle utviklet av vår Executive Head Chef, Vincente Gomez.

Enjoy the wonderful moments together!

BRASSERIE BON VIVANT

Med inspirasjon og kjærlighet fra verdens rivieraer er de ulike menyene satt sammen for å gi deg minnerike øyeblikk sammen med de du er glad i. Velg mellom À la Carte eller en juleinspirert tre-retters meny.

De beste minnene skapes rundt bordet sammen med gode relasjoner. Ved å arrangere et julebord, feiring eller annen samling hos oss, kan den festlige atmosfæren som førjulstiden byr på, nytes i Riviera-style.

Hver fredag og lørdag kan du høre herlige beats fra vår DJ i Brasserie Bon Vivant.

Vi anbefaler å reservere et bord i forkant, send en e-post til hello@riviera.no eller bestill via knappen nedenfor. Ved en reservasjon på over 8 personer tilbys en tre-retters meny eller en forhåndsbestilt felles meny.

RIVIERA SOCIAL CLUB

Etter en inspirerende dag hos oss kan en helaften tilbringes videre i Social Club før julen ringer inn. Get the Christmas feeling done differently and celebrate together!

Riviera Social Club er din nye møteplass og vårt svar på en tradisjonell kurs- og konferanseavdeling. Social Club er en hel etasje fylt med ulike Club rooms – «Capri», «St.Tropez», «Miami», «Palm Springs», «Havana», «Flamingo Club» og «Ocean Club».

Vi skreddersyr for grupper mellom 8 til 170 personer. Velg mellom en av våre selskapsmenyer eller en juleinspirert tre til fem-retters meny. Her kan du virkelig drømme deg bort, både på dag- og kveldstid!

Ta kontakt med en av våre Sales Managers via meetings@riviera.no, og skreddersy en helaften hos oss!

POOL & WELLNESS

I 14.etasje, hotellets toppetasje, finner du Pool & Wellness – Vibrant Spa. Dette er vår unike velværeavdeling fylt med fantastiske badstuer, kaldkulp og Riviera-pool, med jacuzzier, motstrøm og undervannshøyttalere. Her spilles herlige Riviera-beats og du kan nyte utsikten over Mossesundet og mot Son. Dette er en perfekt aktivitet som kan gjennomføres før eller etter møtet, samlingen, middagen eller julebordet!

Badstueritualer gjennomføres hver dag og inngår i prisen for entré. Fra 16.november henter ritualene inspirasjon fra ulike juleessenser. Enjoy!

Mandag til fredag fra 16.00 til 18.00 er det Afterwork i Pool & Wellness. Ta med vennegjengen, kollegaer eller partner, nyt noe godt i glasset og se frem til badstuerituale.

Pool & Wellness kan også leies eksklusivt på etterspørsel, send en e-post til hello@riviera.no.