no en

VILKÅR & BETINGELSER

– Etter 16:00 ankomstdagen har hotellet rett til å avbestille reservasjoner som ikke er sjekket inn dersom de ikke er garantert med kredittkort eller annen betalingsgaranti, uten å være pliktig til å informere gjesten. Medlemmer i Strawberrys kundeklubb har egne betingelser. Dette gjelder kun på overnatting med frokost.

– En endring av dato eller kansellering av din booking må gjøres via bookingsystemet du booket fra, det avhenger av hvilken kanal du har benyttet. Bestiller du ditt opphold på hotelriviera.no kan du endre dato frem til 16.00 ankomstdag. Merk at en prisdifferanse kan forekomme.

– I Pool & Wellness er det 18-årsgrense frem til 20.00 og 20-årsgrense fra 20.00. Fra 2.oktober er det 14-årsgrense frem til 20.00 i følge med en foresatt.

– Det er 24-timer avbestillingsfrist på alle spabehandlinger i Pool & Wellness. No show eller avbestilling etter satt tidspunkt vil bli belastet i sin helhet.

– Avtalt pris betales ved ankomst.

– Betal nå/forhåndsbetalt opphold kan ikke refunderes.

– Vi har avgiftsbelagt parkering, se FAQ for konkrete priser.

GENERELLE AVTALEVILKÅR

– Bestilte hotellrom garanteres å være innsjekkingsklare fra kl. 16.00 ankomstdagen og kan disponeres mandag – fredag frem til kl. 12.00 avreisedagen (10.00 for konferansegjester). Lørdag er utsjekk 12.00 og søndag 18.00. Rommene kan etter avtale med hotellet disponeres utover dette tidspunkt – bestill tidlig/sen innsjekk.

– Bestilleren står ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjesten(-e) (Force majeure). Det vil bli ilagt gebyr for oppstått skade. Hotellet forbeholder seg retten til å be vedkommende forlate hotellet. 

– Hendelser utenfor avtalepartens kontroll – for eksempel streik, lockout, brann etc. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtale – gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.

– Reservasjoner som ikke er avbestilt innen fristene vil bli belastet.

– Vi tar forbehold om prisfeil.

– Hotel Riviera reserverer seg rettigheten til å spørre om depositum eller kortgaranti.

– Det er 18-årsgrense for å bestille rom.

– Det er ikke lov med åpen ild på rommene, feks stearinlys etc.

– Hotel Riviera er et røykfritt hotell. I tilfeller der røyking forekommer på våre hotellrom vil det bli ilagt et gebyr. Ved røyking i fellesområder forbeholder hotellet seg retten til å ilegge gebyr eller be vedkommende forlate hotellet. 

– Gjenglemte eiendelen som blir funnet blir tatt vare på i 3 måneder. Gjesten er selv ansvarlig for å dekke kostnader i forbindelse med ettersending av gjenglemte eiendeler.