no en

vibrant meetings at riviera

Gear up for your conference.

Foretrekker du også smartness? Gode møteløsninger, kontroll på situasjonen før møtestart og tid til å fokusere på de viktige tingene?

Og man må ikke være rakettforsker for å forstå at alle møterom er splitter nye med topp teknisk utrustning, og at øvrige hotellfasiliteter er state of the art.

Vi er her for å hjelpe deg med å tenke nytt, skape og sikre forutsetninger for vellykkede konferanser, møter, eventer, produktlanseringer, kick-offs etc. Alt i beste Riviera-style!

Hva er purpose for møtet? Har dere en mission og et mål? Hvem skal delta? Vi legger opp møtet «tailor made» og sikrer den rette Riviera-tweaken.

Ready for take-off? Velkommen til å arrangere, invitere til eller delta på konferanseopplevelse på Riviera!

Get ready for a 2023 in Riviera-style! Grand Opening June 2023.

make room for your meeting

Riviera Social Club er en arena med 9 ulike rom fra 18 m2 til 180 m2 som rommer opp til 160 personer i samme rom, spot on for deg og teamet.

Og selvsagt finnes et pauseareale – et must for kaffepauser, mingling og mottakelser!

Flamingo Club

The Flamingo Club er Rivieras største møte- & eventrom med dagslys og mange muligheter for ulike møbleringer. Kan deles opp i Flamingo Club 1 og Flamingo Club 2.

✲ 180m2 ✲ seating up to 160 persons ✲ Dining up to 102 persons

Ocean Club

Our Ocean club er inspirert av panoramautsikten mot fjorden og er Rivieras nest største møte- & eventrom med dagslys og mange muligheter for ulike møbleringer. Kan deles opp i Ocean Club 1 og Ocean Club 2.

✲ 160m2 ✲ seating up to 140 persons ✲ Dining up to 102 persons

Havana

Et konseptrom med maskuline trekk som kan brukes både som chambre séparée eller møterom. Club rommet har dagslys og styrebord oppsett.

✲ 38m2 ✲ meetings up to 16 Persons and dining up to 18 persons

Capri

Et konseptrom med Riviera trekk som kan brukes både som chambre séparée eller møterom. Club rommet har dagslys og styrebord oppsett.

✲ 18m2 ✲ meetings and dining up to 12 persons

ST. tropez

Et konseptrom med feminine trekk som kan brukes både som chambre séparée eller møterom. Club rommet har dagslys og styrebord oppsett.

✲ 17m2 ✲ meetings up to 16 persons and dining up to 18 persons

Palm springs

Et konseptrom med Riviera trekk som kan brukes både som chambre séparée eller møterom. Club rommet har dagslys og styrebord oppsett.

✲ 26m2 ✲ meetings and dining up to 16 persons

miami

Et konseptrom med Riviera trekk som kan brukes både som chambre séparée eller møterom. Club rommet har dagslys og styrebord oppsett.

✲ 24m2 ✲ meetings and dining up to 12 persons

Break through.

Her på Rivieraen er det duket for flere pauser i løpet av møtet, ikke bare én eller to, men gjerne minst tre. Take a break, break through – achieve success!

Go all in.

Boost effekten av møtet ditt! Sett riktig agenda, tilpass aktivitetene og ha fullt fokus på hva som er målet for samlingen.

Dersom hensikten eksempelvis er teambuilding – Gå «all in» for å styrke lagånden.

Er det for å feire og belønne? Gå «all in» for å premiere god innsats og feire resultater!

let’s get in touch!

robert_larsson_sales_manager_hotel_riviera
ROBErt larsson

Sales Manager MICE

fiona_downie_sales_manager_hotel_riviera
fiona downie

Sales Manager

Are you up for Riviera Meetings, events & conferences?

Funderer du på hvilke muligheter som finnes for dine konferanser, møter, events og festligheter på Hotel Riviera?

Har du en konferanseforespørsel, eller ønsker du å komme på en personlig sightseeing?

Ring eller send mail – vi ser fram til å snakke med deg!

WANT TO GO SIGHTSEEING?

Vi tror at det er flere enn vi som er nysgjerrige og ser frem til å oppleve Hotel Riviera. Kanskje vil nettopp du komme på en forhåndsvisning og få en touch av hotellrommet, og møteplasser Riviera-style? Ta sjansen og få presentert et prøverom først av alle! Send oss dine kontaktinformasjon så hører vi fra oss til deg – Greetings from the Riviera!

Hotel Riviera vil bruke informasjonen du oppgir her til å holde kontakten med deg og sende deg nyheter og tilbud. Du kan ombestemme deg når som helst ved å klikke på meld meg av lenken nederst på alle e-poster dere får fra oss. Good vibes betyr naturligvis også at vi følger alle lover og retningslinjer med korrekt databehandling for å gi deg en god brukeropplevelse. Les mer. Ved å godkjenne dette, er du enig i at vi kan kontakte deg ihht. disse betingelsene.

let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.