Up to 16 p

Palm Springs

Møterommet Palm Springs er inspirert av den populære ørkenbyen med samme navn i California, USA. Rommet gir en atmosfære av sol og glamour, og for våre gjester gir det en følelse av å "flytte inn" med en av de gamle Hollywood-stjernene som fikk sine hjem i dette området. Kan det bli bedre?

"Palm Springs" har ett styrebord og er beregnet for grupper opptil 16 personer. Våre møterom inkluderer det viktigste som TV, wifi, mm. Har du noen spesielle ønsker kan du selvfølgelig bare ta kontakt. Det er også mulig å bestille full pakke som inkluderer pauseservering, både "Morning Break" og "Afternoon Break".

Det er selvsagt viktig med en klar og gjennomtenkt agenda. Du setter agendaen – vi hjelper deg med innhold. Når du er hos oss, skal du både kunne kose deg i beste Riviera-stil og skape fantastiske resultater. Denne kombinasjonen er magisk!

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
Palm Springs 26 16
Kapasitet

✲ 26m2 ✲ møter og servering opptil 18 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera-style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet, eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere? Da kan du bestille ulike retter fra vår meny.


All exclusive

Å spise godt i forbindelse med møter og arrangementer er viktig. Dere kan nyte en lunsj- og middagsmeny i Brasserie Bon Vivant eller i Social Club med eget lokale. I vår Social Club står Riviera Refreshments klar for deg i pausene. – The Riviera never tasted so delicious.

Nyt Pool & Wellness, vår velværeavdeling i 14. etasje. Fra mandag til fredag (16.00-18.00) arrangeres Afterwork. Med bassengliv, badstuerituale, kaldkulp, ulike badstuer og noe forfriskende i glasset kan du lene deg tilbake og slapp av. La tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

*Pool & Wellness kan også leies eksklusivt på forespørsel.

Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH