Up to 8 p

Capri

Møterommet Capri er inspirert av den herlige italienske kysten, blått hav og sitrontrær. I dette rommet kan du drømme deg bort, samtidig som vi legger alt til rette for et givende og inspirerende møte. Capri har plass til maks 8 personer og alle luksuriøse forfriskninger serveres i pausene rett utenfor lokalet. Rommet inkluderer det viktigste som TV, wifi, mm., og har du noen spesielle ønsker er det selvfølgelig bare å ta kontakt. For den ultimate Capri-følelsen kan du booke vår skreddersydde møtepakke til Capri Club.

Seatings

Room Kino Klasserom Runde bord Styrebord
Capri 18 8
Øvrig info

✲ 18m2 ✲ møter og servering for opp til 8 personer

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera-style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet, eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere? Da kan du bestille ulike retter fra vår meny.


All exclusive

Å spise godt i forbindelse med møter og arrangementer er viktig. Dere kan nyte en lunsj- og middagsmeny i Brasserie Bon Vivant eller i Social Club med eget lokale. I vår Social Club står Riviera Refreshments klar for deg i pausene. – The Riviera never tasted so delicious.

Nyt Pool & Wellness, vår velværeavdeling i 14. etasje. Fra mandag til fredag (16.00-18.00) arrangeres Afterwork. Med bassengliv, badstuerituale, kaldkulp, ulike badstuer og noe forfriskende i glasset kan du lene deg tilbake og slapp av. La tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

*Pool & Wellness kan også leies eksklusivt på forespørsel.

Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud innen kort tid.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

GET IN TOUCH