no en

opp til 16 pers.

Palm Springs

#

PALM SPRINGS up to 16 Pers.

glamorøst og mye sol

En følelse av å «flytte inn» med en av de gamle Hollywood-stjernene – glamorøst og mye sol. Retrofølelsen kommer. Palm Springs tar maks 16 personer.

Kan det bli bedre? Det er selvsagt viktig med en klar og gjennomtenkt agenda. Du setter agendaen – vi hjelper deg med innhold. Når du er hos oss, skal du både kunne kose deg og skape resultater. Kombinasjonen er magisk god. Chill, relax og skap resultater i beste Riviera-stil.

Les mer om vårt møterom inspirert av Palm Springs her.

All exclusive

Å spise godt i forbindelse med møter og arrangementer er viktig, og du kan nyte en lunsj- og middagsmeny i vår restaurant Brasserie Bon Vivant. I vår Social Club står Riviera Refreshments klar for deg i pausene. – The Riviera never tasted so delicious.

Vår Beach Club vil være et populært innslag i utvalgte perioder – kanskje starter eller avslutter du med en hyggelig yogaøkt eller en dukkert i sjøen. Eller du kan kose deg ved takbassenget vårt i 14. etasje med takbar og deilige cocktails og mocktails. Len deg tilbake og slapp av – og la tankene flyte fritt mellom himmel og hav.

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din forespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

riviera meetings

Come on, lets meet at riviera!

Havana

En magisk Riviera-følelse

Read more

Capri

Blått hav og sitrontrær

Read more

Flamingo Club

UP WHERE YOU BELONG

Read more

GET IN TOUCH