no en
Riviera Meetings & Celebrations

Riviera Social Club

Hotel Riviera ønsker å introdusere et pulserende og levende møtested med Riviera Social Club. En hel etasje som er tilpasset og rettet mot fleksibel bruk enten det er behov for møter, messer, produktlanseringer, utstillinger, selskaper, mingling, happenings eller privat arrangement i et av våre mange chambre séparées enten det gjelder private dining, merkedager, jubileer, bryllup, bursdager og banketter.

Get ready for a 2023 in Riviera-style! Grand Opening June 2023.

Go for success

På dagtid vil våre Club rooms og chambre séparées dekke behovet for tradisjonelle møter, seminarer, og kurs- og konferanser.

Vi tilbyr profesjonell ekspertise og eksklusive lokaler for ethvert event og anledning.

Vår skreddersydde service og profesjonelle medarbeidere vil gjøre alt for at din merkevare får holde uforglemmelige lanseringer, events og arrangementer.

Together we’re awesome.

La oss sammen gjøre din store dag til en innbringende suksess.

vibrant meetings & events

Med inspirasjon og vibes fra verdens rivieraer blir Riviera Social Club din nye møteplass, en levende scene og arena som er et naturlig valg for konferanser, møter, networking, kick-offs og events.

Å arrangere, invitere til eller delta på konferanseopplevelse på Riviera kan ikke bli enklere. Come on, let’s meet at the Riviera!

Let’s celebrate

Du er sikkert enig i at det alltid finnes noe å feire?

hva vil du feire?

Hos oss finner du de gode settings både for intime feiringer og store parties. Release party, team incentives, bedriftens suksess, bursdager, jubileum, høytider eller festen med stor F bare fordi du kan og vil!

let’s get vibrant

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.