no en
Meetings & Celebrations

Riviera Social Club

Med inspirasjon og vibes fra verdens rivieraer er Riviera Social Club din nye møteplass, en levende scene og arena som er et naturlig valg for konferanser, møter, networking, kick-offs og events.

Vi kan tilby 7 møterom med kapasitet fra 8 til 160 deltakere. Alle rommene har store vindusflater med mye dagslys og er utstyrt med brukervennlig AV-utstyr av topp kvalitet. Vi har også sørget for et romslig mingleareale med pauseservering, og ikke minst dedikert personale som er tilgjenglig gjennom dagen. Å arrangere, invitere til eller delta på konferanseopplevelse på Hotel Riviera kan ikke bli enklere. Come on, let´s meet!

møter og konferanser ved strandkanten

På dagtid vil våre Club rooms og chambre séparées dekke behovet for tradisjonelle møter, seminarer, og kurs- og konferanser.

Vi tilbyr profesjonell ekspertise og eksklusive lokaler for alle typer møter og samlinger. Våre profesjonelle medarbeidere er alltid tilgjengelig og vil gjøre alt for at din bedrift og merkevare får holde uforglemmelige lanseringer, events og arrangementer.

let’s get vibrant

####

Meld deg på nyhetsbrev og bli med på reisen til Rivieraen

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert på innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, eksklusive tilbud og herlig inspirasjon fra Rivieraen nær deg!

GET IN TOUCH