no en

Let’s connect!

Are you up for Riviera Meetings & Celebrations?

Funderer du på hvilke muligheter som finnes for dine konferanser, møter, events og festligheter på Hotel Riviera? Ring eller send mail – vi ser fram til å snakke Riviera Meetings & Celebrations med deg!

Petter Wilhelmsen

General Manager

ingeborg_sandberg_assistant_general_manager
ingeborg sandberg

Assistant General Manager

gunveig_eggen_director_of_sales_hotel_riviera
Gunveig eggen

Head of Sales

WANT TO GO SIGHTSEEING?

Vi tror at det er flere enn vi som er nysgjerrige og ser frem til å oppleve Hotel Riviera. Kanskje vil nettopp du komme på en forhåndsvisning og få en touch av hotellrommet, og møteplasser Riviera-style? Ta sjansen og få presentert et prøverom først av alle! Send oss dine kontaktinformasjon så hører vi fra oss til deg – Greetings from the Riviera!

Hotel Riviera vil bruke informasjonen du oppgir her til å holde kontakten med deg og sende deg nyheter og tilbud. Du kan ombestemme deg når som helst ved å klikke på meld meg av lenken nederst på alle e-poster dere får fra oss. Good vibes betyr naturligvis også at vi følger alle lover og retningslinjer med korrekt databehandling for å gi deg en god brukeropplevelse. Les mer. Ved å godkjenne dette, er du enig i at vi kan kontakte deg ihht. disse betingelsene.

LET’S GET VIBRANT

####

Sign up & join the journey to Hotel Riviera.

Når du melder deg på, takker du ja til nyhetsbrev og holder deg oppdatert med innhold fylt med good vibes, feel good, siste nytt, coole tilbud og herlig inspirasjon fra oss som skaper en ny Riviera nær deg som du kan glede deg til å nyte om og om igjen.

Join the journey to the Riviera