no en

Julebord & julefeiring med kollegene

13. november – 8. desember

Forestill deg en sprudlende julefeiring med festlig atmosfære i en setting av verdens rivieraer. Og det beste av alt, du trenger ikke å reise langt, du får det her hos oss! Kom til Rivieraen på Verket i Moss og tilbring tid med kollegene i førjulstiden. Mingle, nyt og ha det gøy sammen!

Velg mellom feiring i Brasseri Bon Vivant eller i Social Club, det er det vi kaller vår fantastiske etasje for konferanser og arrangementer. Her finner du de unike Club-rommene «Capri», «St.Tropez», «Miami», «Palm Springs», «Havana», «Flamingo Club» og «Ocean Club» som kan forvandles fra møterom til chambre séparées for deres julebord.

Bestill ditt julebord og julefeiring

Ta kontakt med en av våre Sales Managers via meetings@riviera.no.

Vi ser frem til å feire julen sammen med dere her på Hotel Riviera!

SE våre julebordpakker:

3-retters juleinspirert meny i Brasseri Bon Vivant

845,-/person

Torsdag, fredag og lørdag under julebordsperioden. To bordsettinger. Aperitif 17:30 bordsetting 18:00 og aperitif 20:00 bordsetting 20:30

Inkluderer 3-retters juleinspirert meny. Ribbe og pinnekjøtt på forespørsel mot tillegg. En aperitiff serveres før middagen og opplev julebordsstemning med herlige beats fra vår DJ.

Dagspakke konferanse i forbindelse med julebord 745,-/person.

  • julebord-cocktail-restaurant-hotel-riviera

3-retters juleinspirert meny i eget lokale med overnatting*

Fra 2175,-/pers i dobbeltrom. Fra 2720,-/pers i enkeltrom

Torsdag, fredag og lørdag under julebordsperioden. To bordsettinger. Aperitif 18:00 bordsetting 18:30 og aperitif 20:00 bordsetting 20:30

Kvelden feires i et eget lokale, et av våre chambre séparées. Inkluderer 3-retters juleinspirert meny. Ribbe og pinnekjøtt på forespørsel mot tillegg. Aperitiff, underholdning, overnatting, frokost og inngang i Pool & Wellness.

Dagspakke konferanse i forbindelse med julebord 745,-/person.

*Gjelder fra 40 personer og opp til 120 personer.