no en

Executive Head Chef

Vi søker nå en kjøkkensjefstjerne av de sjeldne!

restaurant_brasserie_hotel_riviera

Vi leter nå etter en av de viktigste rollene på hotel riviera

Executive Head Chef

Vi søker nå en kjøkkensjefstjerne av de sjeldne – som skal være med å åpne og bygge opp et av de mest vibrant og levende restauranthusene kysten har sett. En leder for kjøkkendriften som skal være med å åpne dette fantastiske hotellet – med alle dets mat- og drikketilbud.

Riviera betyr «der hav møter land», og Hotel Riviera ligger med sjøen som nærmeste nabo. Vi henter inspirasjon fra de ulike rivieraer rundt omkring i verden og skaper en egen destinasjon. «It`s not just a place, it´s a feeling”. 

Sentralt på Hotel Riviera er vår Social Club, hvor vi redefinerer tradisjonelle møterom og transformerer disse til egne chambre séparées. De åtte møterommene er konseptualiserte med inspirasjon fra blant annet Havana og Palm Springs. I Social Club gjestene får også oppleve et fantastisk pauseområde med åpent kjøkken og bar. På toppetasjen i 14. etasje med skaper vi stemning i vårt innendørs- og utendørs poolområde, med ulike badstuer, kaldkulp – og tilhørende en magisk stemning. Vi gleder oss til å invitere alle gjester til vår Pool & Wellness på dagtid og Sunset Club på kveldstid.

På bakkeplan ut mot sjøen får gjestene oppleve vår Beach Club, Brasserie Bon Vivant og Bar&Patio som
blir servet fra vårt hovedkjøkken og åpne kjøkken.

Vår Executive Chef skal være med i pre-openingfasen, og bruke tiden før åpning på blant annet følgende:

✲ Rekruttere og ansette kjøkkenteam for åpning – a la carte kokker, bankett kokker, soussjefer, oppvask og alt mellom.

✲ Etablere menyer basert på hotellets profil og matfilosofier. À la carte, selskap, frokost – og der alt imellom.

✲ Etablere leverandørsamarbeid, innkjøp og logistikk, varelager og systemer.

✲ Lage manualer og sjekklister – aka legge grunnlaget for verdens beste arbeidskultur og kjøkkenstruktur

Etter åpning i juni 2023 skal du bruke tiden din blant annet på følgende:

✲ Kvalitetssikring av produksjon og service, menyer og matkvalitet

✲ Bemanning og planlegging av vaktlister

✲ Daglig drift og jevn utvikling av kjøkkenet, herunder; a la carte, lunsj, frokost, møter og event, samt våre celebrations.

✲ Opplæring, kursing og personalansvar av kjøkkenpersonell

✲ Lagerkontroll, prognostisering, innkjøp, varetelling og matvarekost

✲ Meny- og konseptutvikling

✲ Planlegging av arrangementer sammen med resten av hotellteamet

✲ IK-mat / haccp

✲ Oppfølging av leverandører

✲ Aktivt jobbe for å redusere matsvinn

Hva forventer vi av deg?

Vi leter etter en kompetent og erfaren leder.  Vi vil vektlegge søknader med erfaring fra hotell- eller restaurantåpninger. Du er moden og trygg med teamet, er en god motivator med sterke kommunikasjonsevner – muntlig og skriftlig, på skandinavisk og engelsk.

Du er stolt av faget og er sterk faglig, og trives godt med å ta ansvar i et hektisk miljø. Du har god fartstid både i praktisk kjøkkendrift, men også administrasjon. Vi ønsker en kjøkkensjef som liker det operative, og trives med å være tilstede på kjøkkenet når det koker. Du er naturligvis også resultatbevisst, og syns det er skikkelig gøy å levere på både matkost og personalkost.

På Hotel Riviera skal vi skape de store matopplevelsene, og vi skal la oss inspirere av flere verdenshjørner på våre menyer. Maten skal i tillegg gjerne også være kortreist og økologisk, og du liker å skape gode nettverk hos leverandører og produsenter. Din viktigste leverandør er dog selvsagt havet. Det finner du 50 meter fra kjøkkenet ditt.

Stillingen inngår i hotellets ledergruppe, og rapporterer til hotelldirektør.

Hva du kan forvente av oss

Vi tilbyr en fantastisk spennende og unik mulighet til å sette ditt stempel på noe helt nytt og annerledes på hotell- og restauranthimmelen i Norge.

Du får en utfordrende stilling i et inkluderende, vibrant og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av både Norwegian Hospitality Group og Nordic Hotel and Resorts skal vi på Hotel Riviera etablere en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen på et helt nytt hotell, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass.

Vi kan tilby en variert og utfordrende arbeidshverdag med høyt tempo – i en by i stor utvikling. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester. Du får mulighet til å skape ditt helt egne team, og plukke ut akkurat de kjøkkenhoder du mener passer inn hos oss.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansattfordeler og rabatter i selskapet. Vi tilbyr naturligvis også konkurransedyktige betingelser.

Nysgjerrig på stillingen?

Vi gleder oss til å høre fra deg!

For spørsmål, søknad eller andre henvendelser, ta kontakt med Director of Food & Beverage i NHG,
Pia Syversen på pia@nhg.no eller 926 08 447, eller med Hotelldirektør Petter Wilhelmsen på
petter@riviera.no eller 913 63 312

Søknadsfrist: 10.08.2022. Oppstart 01.02.2023, eller etter avtale.