no en

Opp til 8 pers.

Capri

#

Capri 8 Pers.

blått hav og sitrontrær

Som en eksklusiv italiensk øy omgitt av klart blått hav og sitrontrær.

Kan det bli bedre? Det er selvsagt viktig med en klar og gjennomtenkt agenda, men også et øyeblikk for å kunne drømme seg bort – slappe av og koble av. I denne møtepakken har vi skapt en kombinasjon du vil huske lenge – Helt i henhold til vår Riviera-stil.

I vårt møterom Capri har du plass til 8 personer og alle luksuriøse forfriskninger serveres i pausene rett utenfor lokalet.

All exclusive

Etter møtet – Go to the top! – Ta heisen opp til toppetasjen vår, 14. etasje – Et takbasseng og velværeavdeling på taket med attitude og eleganse – en oase for mingling og avslapning etter en intens arbeidsdag. Nyt bobler, mocktails og cocktailer Riviera Style og bare slapp av med kollegene dine før du avslutter dagen med middag i Brasserie Bon Vivant – The Riviera never tasted so delicious.

Meetings – Eat & Drink

Matopplevelsen er en viktig del av et vellykket og godt møte. Våre talentfulle kokker tilbereder fristende og energirike pauseserveringer ekte i Riviera style i forbindelse med dine møter i Social Club. Det blir pausemat fra alle verdenshjørner – velg mellom noe søtt, salt, mettende eller noe mer «snacks». Har du mye på agendaen og ikke ønsker å forlate møterommet eller kanskje du ønsker å bestille noe ekstra til dine deltakere – så velger du noe fra vår «meeting menu».


Are you in?

Interessert i å ha et møte, kick off eller event på Hotel Riviera?
Kontakt oss allerede i dag med din møteforespørsel, så svarer vi med et tilbud in no time.

ALEXANDER WALLENBORG

Sales manager – Oslo
+47 45 29 30 16

fiona downie

Sales Manager – Østfold/Vestfold

ROBErt larsson

Sales Manager MICE

våre møtepakker

Come on, lets meet at riviera!

Havana Club

Med after business in the sky?

Read more

Palm Springs

Glamorøst og mye sol

Read more

Ocean Club

En magisk Riviera-følelse

Read more

GET IN TOUCH